Aké sú výhody a nevýhody masážnych kresiel pre ľudské telo?

Update:Nov.11 2022
Aké sú výhody a nevýhody masážnych kresiel pre ľudské telo?
1. Správne používanie masážnych kresiel môže zlepšiť kvalitu spánku ľudského tela a môže tiež zohrávať úlohu pri posilňovaní ľudskej imunity a uvoľňovaní svalov a aktivácii kolaterálov, najmä pre ľudské telo na zmiernenie únavy.

2. Masážne kreslá však nie sú vhodné pre všetkých ľudí. Pre ľudí, ktorým masážne kreslá nevyhovujú, môžu byť kontraproduktívne. Vo vážnych prípadoch môžu viesť k náhlym ochoreniam, poškodeniu miechy a iným následkom.



Ktorí ľudia nie sú vhodní na masážne kreslá?
1. Pre tehotné ženy, deti a starších ľudí sa nesmú používať masážne kreslá. Kosti tehotných žien sú počas tehotenstva veľmi krehké. Ak používajú masážne kreslá, ovplyvní to normálny vývoj ich bábätiek a môže dôjsť aj k vážnym následkom, ako je potrat.

2. Používanie masážnych kresiel deťmi ovplyvní aj normálny vývoj kostí detí. Vývoj kostí u detí je veľmi dôležitý. V procese masáže je sila masážnych kresiel pomerne veľká a detské kosti si takú silu nemôžu dovoliť a veľmi ľahko utrpí poškodenie miechy a spomalený vývoj kostí.

3. Starší ľudia sú náchylní na osteoporózu. Zároveň veľká väčšina starších ľudí má aj srdcové choroby, hypertenziu a iné ochorenia. Pri nesprávnom používaní masážneho kresla môže dôjsť aj k náhlemu ochoreniu srdca a vysokému krvnému tlaku.

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.